Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow48g50kcal3.7g8.6g0.2g4.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g44kcal1.6g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g207kcal11.4g20.4g10.2g10.8g
Valittu annoskoko95g103kcal5.7g10.2g5.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna47g52kcal2.9g5.1g2.6g2.7g
Arvot/100g100g109kcal6g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503