Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g181kcal7.2g2g16.3g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Liivatelehti, gelatiini23g79kcal19.3g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g15g51kcal0.5g0.5g5.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g15g38kcal0.9g0.5g3.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g815kcal56g7.6g62.6g0g
Valittu annoskoko95g408kcal28g3.8g31.3g0g
Annoskoko puolitettuna47g204kcal14g1.9g15.7g0g
Arvot/100g100g431kcal29.6g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678