Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Sokeri 23g92kcal0g22.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g35g203kcal7.7g3.3g17.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g898kcal20.6g52.6g67.4g7.2g
Valittu annoskoko94g449kcal10.3g26.3g33.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna47g225kcal5.2g13.2g16.9g1.8g
Arvot/100g100g476kcal10.9g27.9g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606