Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g63g43kcal1g9.3g0.1g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow3.8g5.1kcal0.3g0.5g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)6.3g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g149kcal6g20.6g4.6g0g
Valittu annoskoko95g75kcal3g10.3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal1.5g5.2g1.2g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438