Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)7.5g15kcal0.2g0.3g1.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g13g44kcal0.3g1g4.4g0g
Mansikka 11g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Banaani, kuorittu 15g13kcal0.2g2.7g0.1g0.3g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen23g14kcal0.1g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g325kcal6g41.6g14.6g1.8g
Valittu annoskoko95g163kcal3g20.8g7.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g81kcal1.5g10.4g3.7g0.5g
Arvot/100g100g172kcal3.2g22g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705