Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.1g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta46g165kcal5.9g32g1g1.6g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.2g22kcal0g0g2.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 1.7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g484kcal16.2g68.2g15g3.6g
Valittu annoskoko95g242kcal8.1g34.1g7.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna47g121kcal4.1g17.1g3.8g0.9g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36g7.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334