Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 59g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kauralese 1.5g5.3kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)9g12kcal0.2g2.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, Kevyt5.9g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g205kcal8g33.6g3.4g2.4g
Valittu annoskoko95g103kcal4g16.8g1.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g51kcal2g8.4g0.9g0.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196