Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g4.1g14kcal0.9g0g1.2g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g23g25kcal5.2g0g0.3g0g
Punajuuri 8.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka7.5g26kcal0.6g5.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g172kcal18g14.2g4.4g1g
Valittu annoskoko94g86kcal9g7.1g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g43kcal4.5g3.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g91kcal9.5g7.5g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790