Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)17g19kcal3.9g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)14g4.9kcal0.4g0.7g0.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g4.8g17kcal0.4g3.5g0.1g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.6g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g125kcal11.4g9.8g4.4g0.6g
Valittu annoskoko95g63kcal5.7g4.9g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal2.9g2.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g66kcal6g5.2g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197