Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)47g15kcal1.5g2.1g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.2g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g422kcal8.6g70.6g10.6g2g
Valittu annoskoko95g211kcal4.3g35.3g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna47g106kcal2.2g17.7g2.7g0.5g
Arvot/100g100g223kcal4.5g37.3g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172