Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)16g13kcal3g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g29g47kcal0.5g3.5g0.1g0.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g178kcal11g7.4g4.8g1.2g
Valittu annoskoko95g89kcal5.5g3.7g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g45kcal2.8g1.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g94kcal5.8g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455