Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7.3g10kcal0.2g0.5g0.9g0g
Kirjolohifilee 18g30kcal3.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 3.7g6.3kcal0.6g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g121kcal9g6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko95g60kcal4.5g3g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g30kcal2.3g1.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.2g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890