Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä6.3g6.9kcal0.5g1.1g0g0.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g10g10kcal0.8g1.4g0.1g0.8g
Paistijauheliha nauta 5%25g32kcal5.2g0g1.3g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.5g2.6kcal0.2g0.5g0g0g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g153kcal14.4g10.4g5.8g4.2g
Valittu annoskoko95g77kcal7.2g5.2g2.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna47g38kcal3.6g2.6g1.5g1.1g
Arvot/100g100g81kcal7.6g5.5g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886