Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g8g12kcal0.3g2.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g2.5g6.4kcal0.5g1.2g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 53g120kcal10g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g355kcal25g9.8g24.6g0.8g
Valittu annoskoko95g178kcal12.5g4.9g12.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g89kcal6.3g2.5g6.2g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13.2g5.2g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745