Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 24g5.7kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 24g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima7g28kcal2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g238kcal16.2g3g17.6g2.2g
Valittu annoskoko95g119kcal8.1g1.5g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g60kcal4.1g0.8g4.4g0.6g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937