Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.1g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g13g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti 6.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.6g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g31g103kcal5g19.4g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g353kcal22.6g44g9.2g4.4g
Valittu annoskoko95g176kcal11.3g22g4.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna48g88kcal5.7g11g2.3g1.1g
Arvot/100g100g186kcal11.9g23.2g4.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369716