Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Hermesetas -neste1.4g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 21g82kcal9.6g6g1.5g3g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g7g41kcal1.5g1.4g3.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,335g23kcal3.9g1.5g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g541kcal34.2g18g36.4g7.2g
Valittu annoskoko95g270kcal17.1g9g18.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna48g135kcal8.6g4.5g9.1g1.8g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667