Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Hasselpähkinä 4.9g31kcal0.7g0.2g3g0.9g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.7g12kcal1.9g1g0g0.6g
Punainen linssi risenta 500g=6dl5.2g16kcal1.3g2.6g0.1g0.5g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g25g40kcal0.4g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g218kcal9.2g10.8g15g4.8g
Valittu annoskoko95g109kcal4.6g5.4g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna48g55kcal2.3g2.7g3.8g1.2g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.7g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994