Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 55g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g52kcal3.6g3.4g2g1.8g
Valittu annoskoko95g26kcal1.8g1.7g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g13kcal0.9g0.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266