Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g399g1835kcal23.9g179.5g115.7g4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)239g108kcal0.7g25.1g0.2g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g200g339kcal14.4g31.9g17g2g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g5079kcal93g558g278g12g
Valittu annoskoko940g2539kcal46.5g279g139g6g
Annoskoko puolitettuna470g1270kcal23.3g139.5g69.5g3g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509