Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)213g745kcal31.9g142.5g5.3g6.4g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g100g110kcal14.7g1g5g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g145g581kcal33.4g0g47.9g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss100g53kcal5.7g5.3g0.5g3.1g
Maissi jyvät 100g144kcal2.8g25.6g2.4g3.7g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g65g20kcal1.2g3.6g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g3653kcal195.2g377.8g144g26.4g
Valittu annoskoko940g1826kcal97.6g188.9g72g13.2g
Annoskoko puolitettuna470g913kcal48.8g94.5g36g6.6g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741