Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 400g781kcal74.8g0g54g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g167g58kcal4g7.8g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%133g107kcal4.3g8g6.7g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g2220kcal171.4g50.2g146.6g2.4g
Valittu annoskoko940g1110kcal85.7g25.1g73.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna470g555kcal42.9g12.6g36.7g0.6g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329