Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Tumma makarooni (Torino)152g532kcal24.3g97.3g4g9.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 141g145kcal4.9g25.3g1.5g4.1g
Ketsuppi 34g31kcal0.4g6.5g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1881g2368kcal147.4g264.2g75g29.6g
Valittu annoskoko941g1184kcal73.7g132.1g37.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna470g592kcal36.9g66.1g18.8g7.4g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069