Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 56g98kcal9.9g0g6.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.1g0.8g3.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1881g1459kcal40g130.2g81.8g9.2g
Valittu annoskoko940g729kcal20g65.1g40.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna470g365kcal10g32.6g20.5g2.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542