Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 186g1648kcal0g0g186.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2663g4420kcal505.9g0g266.3g0g
Sipuli 666g201kcal8.3g32g1.3g11.3g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Paprikajauhe 13g43kcal2g2.4g1.7g5g
Täysjyväriisi 1132g3790kcal68.6g807.5g7.9g83.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 67g195kcal7.3g10g14g0.3g
Vesi3329g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1331g1374kcal45.9g239.7g14.1g38.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g23417kcal1279g2193.4g984.2g284.8g
Valittu annoskoko9400g11708kcal639.5g1096.7g492.1g142.4g
Annoskoko puolitettuna4700g5854kcal319.8g548.4g246.1g71.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g11.7g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139316