Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1600g5600kcal204.8g1115.2g30.4g51.2g
Tonnikala öljyssä 1800g3416kcal488.2g0g162g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1800g504kcal19.8g86.4g7.2g54g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2000g500kcal26g84g4g0g
Sipuli (kuorittu)1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g500g1450kcal165g6.5g85g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 300g2653kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g29002kcal1844g2718.6g1182.8g258g
Valittu annoskoko9400g14501kcal922g1359.3g591.4g129g
Annoskoko puolitettuna4700g7251kcal461g679.7g295.7g64.5g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139