Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1980g1507kcal37.2g306.9g4g19.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g892g250kcal5.4g53.1g1.8g22.3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1800g2592kcal288g45g140.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g40g96kcal2.2g16.8g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)40g288kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18808g10511kcal709g1018.2g377.2g94.8g
Valittu annoskoko9404g5255kcal354.5g509.1g188.6g47.4g
Annoskoko puolitettuna4702g2628kcal177.3g254.6g94.3g23.7g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774