Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5617g1014kcal31.5g140.4g22.5g39.3g
Vehnäjauho puolikarkea 562g1927kcal57.2g393.2g6.7g19.7g
Kananmuna kuoreton 1545g2203kcal193.1g4.6g158.3g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki1404g1264kcal210.6g35.1g28.1g0g
Sipuli kuivattu 140g382kcal14.7g49.3g2.2g49.1g
Rypsiöljy 140g1242kcal0g0g140.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g16064kcal1014.2g1245.2g716.4g216.2g
Valittu annoskoko9408g8032kcal507.1g622.6g358.2g108.1g
Annoskoko puolitettuna4704g4016kcal253.6g311.3g179.1g54.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470