Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 208g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Porkkana 840g274kcal5.2g46.7g1.7g21.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1599g959kcal24g207.9g1.6g14.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g60g156kcal6.6g14.4g7.2g0g
Vesi5285g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g226g632kcal42.9g0.1g49.7g0g
Kirjolohifilee 885g1464kcal148.3g0g97.4g0g
Juuriselleri 246g77kcal3.1g11.3g0.5g7.6g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g7258kcal472.2g571.8g318g98.2g
Valittu annoskoko9408g3629kcal236.1g285.9g159g49.1g
Annoskoko puolitettuna4704g1815kcal118.1g143g79.5g24.6g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411