Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1863g6334kcal37.3g55.9g652g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1863g4751kcal109.9g59.6g445.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,31863g1211kcal204.9g78.2g5.6g0g
Mango (tuore)1863g1248kcal9.3g285g5.6g39.1g
Mansikka 1863g867kcal9.3g156.5g3.7g35.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g93g373kcal0g92.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g29566kcal741.4g1454.8g2224.2g149g
Valittu annoskoko9408g14783kcal370.7g727.4g1112.1g74.5g
Annoskoko puolitettuna4704g7392kcal185.4g363.7g556.1g37.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758