Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1446g10491kcal17.2g5.8g1175.8g0g
Sokeri 2868g11642kcal0g2865.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2892g3644kcal318.2g8.7g260.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 386g1427kcal71.3g42.4g83.7g117.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1567g5376kcal159.6g1096.7g18.8g54.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g145g579kcal0g143.2g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen61g24kcal1.2g5.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g19g77kcal0g19.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g66520kcal1135g8374g3077.2g344g
Valittu annoskoko9408g33260kcal567.5g4187g1538.6g172g
Annoskoko puolitettuna4704g16630kcal283.8g2093.5g769.3g86g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249