Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3440g2064kcal51.6g447.2g3.4g31g
Porsaanpaisti vähärasvainen 3200g5209kcal896.6g0g177.3g0g
Porkkana 1080g353kcal6.7g60g2.2g27.5g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Lanttu 880g254kcal8.8g40.5g2.6g15.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g246kcal17.6g4.4g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g16642kcal1981.4g1173.4g409g173g
Valittu annoskoko9408g8321kcal990.7g586.7g204.5g86.5g
Annoskoko puolitettuna4704g4161kcal495.4g293.4g102.3g43.3g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301