Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1238g1765kcal154.7g3.7g126.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1688g6851kcal0g1687.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1645g5923kcal213.9g1151.7g34.6g57.6g
Leivinjauhe 56g99kcal2.9g21.3g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 844g385kcal25.3g40.5g12.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen563g4050kcal0g0g450g0g
Omena, keskikokoinen 200g3375g1148kcal6.8g239.6g10.1g60.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g40442kcal807.2g6288.6g1268.4g237.4g
Valittu annoskoko9408g20221kcal403.6g3144.3g634.2g118.7g
Annoskoko puolitettuna4704g10111kcal201.8g1572.2g317.1g59.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210