Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1359g4654kcal82.4g1027.7g9.5g31.3g
Vesi, vesijohtovesi 6397g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1599g2639kcal48g64g239.9g0g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g14589kcal261.4g2183.4g498.8g62.6g
Valittu annoskoko9408g7295kcal130.7g1091.7g249.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna4704g3647kcal65.4g545.9g124.7g15.7g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469