Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g3206g4488kcal512.9g80.1g237.2g3.2g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1603g2885kcal109g60.9g240.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1410g4936kcal183.4g945g35.3g98.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1282g3206kcal218g1.3g256.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1843g374kcal11.1g70g5.5g25.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g31916kcal2079g2335.4g1550.4g258g
Valittu annoskoko9408g15958kcal1039.5g1167.7g775.2g129g
Annoskoko puolitettuna4704g7979kcal519.8g583.9g387.6g64.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116