Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3211g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g80g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 899g7951kcal0g0g899.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5218g17903kcal531.7g3652.4g62.6g182.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g51707kcal1063.4g7304.8g1923.4g365.2g
Valittu annoskoko9408g25854kcal531.7g3652.4g961.7g182.6g
Annoskoko puolitettuna4704g12927kcal265.9g1826.2g480.9g91.3g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198