Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)4800g6240kcal1008g24g240g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1600g2064kcal67.2g81.6g160g0g
Juustoraaste emmental punaleima2000g7800kcal580g0g600g0g
Tilli, tuore 600g180kcal22.1g5.4g4.8g12.6g
Ruohosipuli 240g54kcal3.3g4.1g1.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g32771kcal3363.8g240.2g2013g41.2g
Valittu annoskoko9408g16386kcal1681.9g120.1g1006.5g20.6g
Annoskoko puolitettuna4704g8193kcal841g60.1g503.3g10.3g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096