Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4200g1386kcal138.6g205.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6691kcal198.7g1365g23.4g68.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g120kcal0g29.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Mustikka metsä- 1800g792kcal9g115.2g10.8g59.4g
Hermesetas -neste60g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu300g180kcal3g13.5g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g21454kcal956g3523g299.6g272.4g
Valittu annoskoko9408g10727kcal478g1761.5g149.8g136.2g
Annoskoko puolitettuna4704g5364kcal239g880.8g74.9g68.1g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321