Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g400g244kcal52.4g4.4g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5200g17842kcal529.9g3640g62.4g182g
Oliiviöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Suola, annos 3g384g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g40134kcal1164.6g7288.8g576g364g
Valittu annoskoko9408g20067kcal582.3g3644.4g288g182g
Annoskoko puolitettuna4704g10034kcal291.2g1822.2g144g91g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414