Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g239g837kcal0g7.2g90.9g0g
Becel juokseva, annos 10g558g3684kcal0g0g413g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g2392g10644kcal169.8g1624.1g471.2g83.7g
Vispikerma Flora 20%1993g4385kcal59.8g99.7g398.6g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1595g893kcal135.5g79.7g3.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1037g5794kcal87.1g570.1g352.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g598g3259kcal29.9g352.8g191.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Sokeri 678g2751kcal0g677g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g319kcal0g78.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini120g417kcal102.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g66015kcal1169.8g6982.8g3841.4g167.6g
Valittu annoskoko9408g33008kcal584.9g3491.4g1920.7g83.8g
Annoskoko puolitettuna4704g16504kcal292.5g1745.7g960.4g41.9g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963