Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3204g9611kcal131.4g128.2g961.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2403g1541kcal76.9g115.8g84.1g0.2g
Katkarapu 1282g877kcal185.1g0g14.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 1602g430kcal24g44.9g7g42.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 32g22kcal0.4g3.6g0.4g1.2g
Selleri, annos 50g801g112kcal8g24g0g0g
Tilli mauste37g6.3kcal0.5g0.4g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g48g82kcal3.8g15.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g25364kcal860.2g664.6g2134.6g88g
Valittu annoskoko9408g12682kcal430.1g332.3g1067.3g44g
Annoskoko puolitettuna4704g6341kcal215.1g166.2g533.7g22g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636