VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g4.5g15kcal0.3g2.4g0.3g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g83g117kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1882g1396kcal72.4g179g41.6g1g
Valittu annoskoko941g698kcal36.2g89.5g20.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna471g349kcal18.1g44.8g10.4g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302