Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 1360g4656kcal82.4g1028.2g9.5g31.3g
Vesi, vesijohtovesi 6400g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1600g2640kcal48g64g240g0g
Ruokasuola jodioitu 52g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18824g14595kcal261.4g2184.4g499g62.6g
Valittu annoskoko9412g7298kcal130.7g1092.2g249.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna4706g3649kcal65.4g546.1g124.8g15.7g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469