Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 495g89kcal2.8g12.4g2g3.5g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio32g69kcal2.5g8.2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g187g525kcal35.6g0.1g41.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1884g1434kcal81.8g41.4g98.6g7g
Valittu annoskoko942g717kcal40.9g20.7g49.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna471g358kcal20.5g10.4g24.7g1.8g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965