Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g400g1840kcal24g180g116g4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)240g108kcal0.7g25.2g0.2g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g200g340kcal14.4g32g17g2g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g5092kcal93.2g559.8g278.8g12g
Valittu annoskoko943g2546kcal46.6g279.9g139.4g6g
Annoskoko puolitettuna471g1273kcal23.3g140g69.7g3g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509