Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 125g378kcal22.4g60.6g1.3g13.4g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 125g159kcal27g0g5.6g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g38g90kcal5.6g1.1g7.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g1347kcal113g139.6g28.6g33.8g
Valittu annoskoko943g674kcal56.5g69.8g14.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna471g337kcal28.3g34.9g7.2g8.5g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346