Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g540g324kcal8.1g70.2g0.5g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Kukkakaali 1199g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Vesi5997g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g32kcal3.4g4.2g0.2g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18840g2187kcal119.4g347g14g126.2g
Valittu annoskoko9420g1094kcal59.7g173.5g7g63.1g
Annoskoko puolitettuna4710g547kcal29.9g86.8g3.5g31.6g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985