Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 153g1111kcal1.8g0.6g124.5g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g200g674kcal17.4g141.4g1.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g70g420kcal16.8g4.6g37.8g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)175g242kcal13.1g9.3g17.5g0g
Appelsiinimehu, 2 dl39g18kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1886g6594kcal135.8g627.6g392.8g0.2g
Valittu annoskoko943g3297kcal67.9g313.8g196.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna472g1649kcal34g156.9g98.2g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576