Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Porkkana 720g235kcal4.5g40g1.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)1440g432kcal14.4g57.6g5.8g2.9g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 720g1594kcal126g0g122.4g0g
Basilika, tuore18g7.2kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g5725kcal323.2g450g262g67g
Valittu annoskoko9432g2863kcal161.6g225g131g33.5g
Annoskoko puolitettuna4716g1431kcal80.8g112.5g65.5g16.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954