Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2800g2121kcal52.4g431.8g5.6g28g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1540g3080kcal261.8g32.3g200.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%560g896kcal15.1g15.1g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 4200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18872g12376kcal667.4g990.6g581g67.4g
Valittu annoskoko9436g6188kcal333.7g495.3g290.5g33.7g
Annoskoko puolitettuna4718g3094kcal166.9g247.7g145.3g16.9g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395